Regulament concurs

Concursul este organizat de RADCOM SA (denumita in continuare « Organizator ») cu sediul in Bucuresti, str. George Constantinescu, nr. 2C, Cladirea Multigalaxy II, et. 6, sector 2.

Concursul are ca scop impulsionarea vanzarilor si se va desfasura conform prezentului Regulament, ale carui prevederi sunt obligatorii pentru toti participantii. Regulamentul oficial in cauza este intocmit si facut public conform legislatiei aplicabile in Romania.


Pentru a participa la concurs trebuie sa trimiti raspuns pana la data limita la postarea de CONCURS din pagina oficiala Deprinromania.ro de pe Facebook https://www.facebook.com/deprinromania.roCastigatorul primeste un voucher de cumparaturi cadou emis de SC Radcom SA. Acesta are valoare fixa anuntata in anuntul de concurs.


Castigatorul este selectat prin tragere la sorti dintre participanti la expirarea perioadei concursului. Concursul are durata fixa, limitata, cu data/ora de inceput si sfarsit anuntate in mesajul de participare.

Castigatorul premiului nu poate primi contravaloarea in bani sau alte obiecte si nici nu poate solicita modificari ale caracteristicilor premiului.


La Concurs poate participa orice persoana fizica, care trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

- sa aiba varsta de minim 18 ani impliniti pana la data inceperii Concursului;

- sa detina cetatenie sau rezidenta romana.


Pentru validarea si acordarea premiului, castigatorii trebuie sa transmita Organizatorului, in termenul de maximum 72 (saptezecisidoua) de ore de la anuntarea numelor acestora pe pagina https://www.facebook.com/deprinromania.ro, un mesaj privat pe pagina oficiala Deprinromania.ro din Facebook, cu numele complet si adresa de e-mail sau numarul de telefon. In urma acestui mesaj Organizatorul va contacta castigatorul si-i va transmite voucherul cadou. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru imposibilitatea participarii la acest Concurs din cauza unor erori de software cum ar fi update-uri de sisteme de operare sau erori de afisare ale site-ului Facebook sau datorita unor cauze care nu depind direct de Organizator, cum ar fi defectiuni tehnice ale furnizorului de servicii de internet s.a.


Concursul nu este sponsorizat, asociat, administrat si nu are nici o legatura cu Facebook (www.facebook.com).

Organizatorul isi rezerva dreptul de a completa/modifica prezentul regulament si va fi adus la cunostinta publicului in cadrul sectiunii „Regulament Concurs” disponibila la pagina https://deprinromania.ro/ro/Regulament-Concurs.